top of page

CAST

WILLEMIJN
Patricia van HaastrechtPatricia was tijdens haar middelbare schooltijd onderdeel van Musicalgroep Provoke en speelde in Mamma Mia! op het Spinoza Lyceum. In 2007 werd ze aangenomen op Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en werkte daar onder andere met Jeroen Krabbé, Frederik de Groot, Peter Faber en Margot Giselle. Ze was tijdens deze opleiding te zien in o.a. Vensters, Jong Purper, Vuurwerk en MAD-ley en volgde workshops van o.a. Arjan Ederveen, Frans Mulder en Karin Bloemen. In 2010 mocht Patricia de ‘Jos Brink Genesius Penning’ in ontvangst nemen uit handen van
Simone Kleinsma.
Na haar afstuderen in 2011 speelde Patricia o.a. in VIVO, Erotique. Rodin en
Ja, dit is revue (Amsterdams Kleinkunst Festival) en was ze solist in Straks bekend in Carré. Ook presenteerde ze JVtv’s Nederlandse Taalmethode voor de basisscholen in Nederland. Momenteel volgt ze zangles bij Liza Borra en verzorgt ze veel optredens voor verschillende evenementen. Patricia is in december 2014 te zien in een theatervoorstelling in Zaandam.

  • Facebook Black Round

DENNIS
Wesley de Ridder

 

 

Wesley speelt al van jongs af aan rollen in theatervoorstellingen, onder andere bij het Nederlands Kindertheater. Hij volgde de vooropleiding Dansacademie Lucia Marthas en studeerde in 2012 af aan Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Tijdens zijn studie werkte hij met o.a. Inge Ipenburg, Karin Bloemen en Tetske van Ossewaarde en was hij te zien in o.a. Mahagonny, Spring Returning, Mosselmannen en Macbeth.
Na zijn opleiding speelde Wesley in de Theater Terra voorstellingen
De Gebroeders Leeuwenhart (Kruimel) en Koekeloere (Plumo). Ook was hij te zien als ‘Kikker’ tijdens het Zapp Sinterklaasconcert in 2012. Naast zijn werkzaamheden bij Theater Terra speelde hij op het Amsterdam Fringe Festival in 2012 en 2013.
Wesley is tevens actief als stemacteur en te horen in o.a. Dude, That’s My Ghost en
Sidekick op Disney XD. 
Wesley zal in augustus naast Frank Sanders te zien zijn in The Rozettes in Theaterstudio Amsterdam en hij zal aankomend seizoen de rol van ‘Kikker’ vervullen in Kikker is jarig! van Theater Terra.

  • Facebook Black Round

LISA
Julia Berendse

 

 

Julia ging van haar zevende tot haar achttiende naar het Nederlands Kindertheater.
Ze speelde daar in verschillende producties en had onder andere een hoofdrol in
Majeck (Fayoe). In 2005 speelde Julia de rol van ‘Duffy’ in de musical Annie van
V&V Entertainment. Ook presenteerde ze een voorlichtingsfilmpje voor
Schooltv: Weet wat je eet!. Ze werd tweede op het 
Concours Interscolaire 2007 – Chapeau pour la chanson!.

Julia studeerde in 2013 af aan Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en was in haar laatste jaar gastleerling bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (jazz- en musicaldans). Tijdens haar opleiding was ze te zien in o.a. Achter de regenboog, Broadway in de Polder, Alice in Onderland en 7 tinten blauw en werkte ze met o.a.
Paul van Ewijk, Michiel Varga, Karin Bloemen en Theo Nijland. Julia heeft momenteel zangles van Jimmy Hutchinson, is te zien als actrice in Mr. Luca – Jazz voor Kinderen en te boeken met de voorstelling Conny en Pien en het liedjesprogramma Beatlemania.


 

  • Facebook Black Round

LUUK
Dook van Dijck

 

 

Dook zal in november de rol van Luuk overnemen van Ruben in het M-lab. Hij volgde de dansklas bij Dansacademie Lucia Marthas. Hij stapte over naar de Havo voor Muziek & Dans, richting Muziektheater waar hij zijn diploma behaalde. Dook studeerde af in 2013 aan de Muziektheateracademie van Codarts, Rotterdams Conservatorium.

Hij speelde onder meer bij Soldaat van Oranje – de musical, Orkater, RO theater en op de festivals De Parade, Operadagen Rotterdam, Amsterdam Fringe Festival, Café Theater Festival en het Next Wave Festival in New York.

Hij heeft een eigen muziektheatercolleftief CLUB GEWALT. Samen maken en spelen zij hun eigen voorstellingen: Carnavalskinderen, Club Club Gewalt en Man on Wire.

Dook was op televisie te zien in Het Klokhuis, FIT en Jeuk. Daarnaast was hij danser bij de Kids Choise Awards.

Dook heeft ervaring als stemacteur o.a. Dragons en Violetta op Disney Channel. Hij werkte mee in reclamespots en liep modeshows o.a. voor H&M en Schwarzkopf.

  • Facebook Black Round

LUUK (doelenzaal)
Ruben Kuppens

 

 

Ruben begon al op jonge leeftijd bij Jeugdtheater Hofplein en speelde hier in verschillende voorstellingen, zoals De Nieuwe Kleren van de Keizer (Jonathan).
In 2008 werd hij aangenomen op Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en kreeg hier les van onder andere Trudy de Jong, Wil van der Meer, Tetske van Ossewaarde en Petra Laseur. Hij was tijdens zijn opleiding te zien in o.a. Mahagonny,
I Lash, Perfect voor elkaar en Waterbed. In zijn vierde jaar liep Ruben stage in
De Nuttelozen van de Nacht en speelde hij de hoofdrol in het muzikale stripverhaal
De Nieuwe IJstijd (Ollie B. Bommel) van Opus One Theaterproducties. Hij volgde workshops van o.a. Pia Douwes, Annett Andriessen, Inge Ipenburg en Karin Bloemen.
Nadat hij in 2012 afstudeerde, speelde Ruben o.a. in de muzikale driehoeksverhouding A Threesong en tijdens twee edities van het Amsterdam Fringe Festival. Hij kreeg zangles van o.a. Jimmy Hutchinson, Margot Giselle en Krystl Pullens. Momenteel is Ruben te zien als bas in o.a. The Jukebox Boys. Hij zal in augustus naast Frank Sanders te zien zijn in The Rozettes in Theaterstudio Amsterdam. Aankomend schooljaar gaat hij de Master in Musical Theatre volgen aan Guildford School of Acting in Engeland.


 

bottom of page