top of page

STEUN DE BRUG MUSICALTHEATER!

 

Wil je De Brug Musicaltheater graag financieel steunen? Dat kan! Er zijn mogelijkheden zowel in de vorm van een gift als in sponsoring, zowel voor particulieren als bedrijven. Zo draagt u bij aan het ontstaan van een nieuw, jong, Amsterdams musicaltheater gezelschap! 

Giften

Als u De Brug een warm hart toedraagt en eenmalig of incidenteel een schenking wilt doen aan De Brug, dan kan dat! Neem voor meer informatie contact met ons op!

 

Sponsoring

Wilt u investeren in het eerste Nederlandse musicaltheatergezelschap? Bent u op toe aan een pure, oprechte vorm van theater maken? Dan willen we met u samenwerken!

Om De Brug naar een hoger plan te kunnen tillen en op een centrale plek te kunnen zetten binnen de theaterwereld is de samenwerking met het bedrijfsleven van groot belang. Deze samenwerking in de vorm van sponsoring of partnership kan in overleg met u ingevuld worden en gaat natuurlijk uit van een belang van twee kanten.  Mocht u geïnteresseerd zijn, dan nodigen we u graag uit voor een kennismaking.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het steunen van De Brug Musicaltheater? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@debrugmusicaltheater.nl ovv Steun de Brug 

bottom of page