top of page

Na het grote succes van de musical 'Voor je 't weet' brengt het gezelschap 'De Brug Musicaltheater' nog een keer de musical "Ordinary days". Deze Off-Broadway musical is al verschillende malen met succes gespeeld in Amerika, Engeland en Australië en komt vanaf 11 april nog een keer  naar Nederland.

 

De rollen worden gespeeld door Patricia van Haastrecht (Jos Brink Genesius Penning 2010, 'Snip & Snap. Ja, dit is revue!') Wesley de Ridder (De Gebroeders Leeuwenhart, Koekeloere, Kikker en De Vuurvogel) Julia Berendse (Mr. Luca - Jazz voor Kinderen, Stichting Vivendi, Robin Hood) en Maarten Smeele ((Jersey Boys, Musicals Gone Mad, Jeans 24, Shakespeare in Concert, Rent (musical award). De productie is slechts korte tijd te zien in De Doelenzaal in Amsterdam.

 

"Ordinary Days" vertelt het verhaal van vier jonge New Yorkers wier levens elkaar kruisen op hun zoektocht naar geluk, liefde en invulling van hun levens. Met prachtige pakkende songs delen zij hun ervaringen, waarin veel toeschouwers zich zullen herkennen en realiseren hoe belangrijk het is om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen. Met een doses humor en ontroering, toont deze musical hoe 8.300.000 individuele verhalen gecombineerd worden op een onverwachte manier in één musical.

 

De vertaling is in handen van Julia Berendse en Wesley de Ridder die ook verantwoordelijk waren voor de vertaling van "Next thing you know". De voorstelling wordt geregisseerd door Steven Moonen en de muzikale leiding en de pianobegeleiding is in handen van Alan Evans.

 

Adres:

De Doelenzaal

Kloveniersburgwal 87

1011 KA Amsterdam

The Netherlands

 

 

 

 

 

bottom of page