top of page

ADAM GWON 

MUZIEK EN TEKSTEN

 

Adam Gwon is een zeer opkomend musicaltheater schrijver. Hij studeerde aan NYU’s Tisch School of the Arts. 

 

Hij schreef naast Ordinary Days onder anderen The Boy Detective Fails, Cloudlands, Bernice Bobs Her Hair en String, deze voorstellingen waren wereldwijd te zien, waaronder op Londons West End.

 

Adam ontving verschillende awards voor zijn werk waaronder de Kleban Award, the Fred Ebb Award, the Richard Rodgers Award, the Frederick Loewe Award, the Second Stage Theatre Donna Perret Rosen Award, the Weston Playhouse New Musical Award, the ASCAP Harold Adamson Award, and the MAC John Wallowitch Award. 

 

STEVEN MOONEN 

REGIE

Na zijn opleiding aan de Pedagogische Akademie, waar hij in 1985 zijn diploma behaalde, studeerde Steven Moonen aan de Akademie voor Lichamelijke Opvoeding. Ondertussen volgde hij zang- en toneellessen aan de Amateur Theaterschool en lessen jazz- en klassiek ballet bij de Wladimir Dance Studio's. Steven speelde mee in de producties Zeldzaam, Sweet Charity, Revue Revue, Riket met de Duif en Laat Ze Maar Praten. Van 1995 tot 1997 speelde hij mee in de jubileumproductie Zzinderella van Tekstpierement. Tijdens zijn loopbaan volgde Steven Moonen zanglessen bij Jan Willem Westerhuis en een masterclass zang bij Mary Hammond. Hij nam deel aan de workshop 'Acting in Dance' van Rick Atwell en volgde de cursussen van Shireen Stroker en Myrna Dresens. Naast zijn rol in Revue Revue volgde Steven Moonen de gehele cyclus van de cursus bewegingscompositie. Na Zzinderella werd hij door Frank Sanders opgeleid tot docent Bewegings- en Theatercompositie. Momenteel is Steven Moonen zakelijk leider van de Frank Sanders Akademie en artistiek leider van De Brug Musicaltheater. 

 

ROMY RIGTER

Productie

 

JULIA BERENDSE & 

WESLEY DE RIDDER

Vertaling liedteksten

 

RUBEN KUPPENS

Additionele liedteksten

 

FONS BALTUS
Geluidstechnicus

 

LISA EGGEN, ROB DE HAAN

PR & COMMUNICATIE
 

RUUD BERENDSE 

Penningmeester 

 

HENDRIKA GROOT 

Secretaris

 

BOL PIANOS 

Hoofdsponsor De Brug 

 

REXSUPPORT

Art Work

ALAN EVANS

MUZIKALE LEIDING EN PIANO

 

Alan Evans studeerde aan de Royal College of Music in London, Manhattan School of Music in New York en aan de University of Vermont.Hij was dirigent/muzikaal leider/toetsenist/arrangeur in Nederland bij onder andere de musicalproducties Closer Than Ever, Cyrano, Tsjechov, Mata Hari, Zeldzaam, Nonsens, Publiek, Ping Ping, Fien, Montezuma's Revenge, Moeder in de Wolken enMADley Amsterdam.

In New York was hij dirigent/muzikaal leider bij o.a. Hair, Hello Dolly, West Side Story, Pirates of Penzance en Mame. Alan was tevens pianist/componist voor de Viola Farber Dance Company en Merce Cunningham Studio.

Als opnametechnicus, freelance producer, arrangeur en synthesist/programmeur werkte Alan mee aan talloze platen, CD's en radio/tv-reclames. In de eerste productie van De Brug; Voor je ’t weet, nam Alan na lange tijd weer plaats achter de vleugel.

bottom of page