top of page

DEB 

PATRICIA VAN HAASTRECHT

 

Patricia studeerde in 2010 af aan  Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Ze was tijdens deze opleiding te zien in o.a. Vensters, Jong Purper, Vuurwerk en MAD-ley en volgde workshops van o.a. Arjan Ederveen, Frans Mulder en Karin Bloemen. In 2010 mocht Patricia de ‘Jos Brink Genesius Penning’ in ontvangst nemen uit handen van

Simone Kleinsma.Na haar afstuderen in 2011 speelde Patricia o.a. in VIVO, Erotique. Rodin en Ja, dit is revue  (Amsterdams Kleinkunst Festival) en was ze solist in Straks bekend in Carré. Ook presenteerde ze JVtv’s Nederlandse Taalmethode voor de basisscholen in Nederland. Momenteel volgt ze zangles bij Liza Borra en verzorgt ze veel optredens voor verschillende evenementen. 

 

Eerder speelde Patricia de rol van Willemijn in Voor je 't weet van De Brug musicaltheater.

WARREN 

WESLEY DE RIDDER

 

Wesley volgde de vooropleiding Dansacademie Lucia Marthas en studeerde in 2012 af aan Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Tijdens zijn studie was hij te zien in o.a. Mahagonny, Spring Returning, Mosselmannen en Macbeth. Na zijn opleiding speelde Wesley in de voorstellingen De Gebroeders Leeuwenhart  (Kruimel) en Koekeloere (Plumo). Ook was hij te zien als ‘Kikker’ tijdens verschillende concerten en in Kikker is jarig!, , allen van Theater Terra. Wesley speelde op het Amsterdam Fringe Festival in 2012 en 2013 en is tevens actief als stemacteur en te horen in o.a. Dude, That’s My Ghost enSidekick op Disney XD. Op dit moment is hij te zien als Hazeltje in Raad eens hoe veel ik van je hou. 

 

Eerder speelde Wesley de rol van Dennis in Voor je 't weet van De Brug musicaltheater.

 

CLAIRE 

JULIA BERENDSE

 

Julia studeerde in 2013 af aan Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en was in haar laatste jaar gastleerling bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (jazz- en musicaldans). In 2005 speelde ze de rol van Duffy in de V&V Entertainment productie van Annie.  

 

Julia heeft zangles van Rein Kolpa. Momenteel is te zien  als Robin in Robin Hood en het verdwenen goud van il-entertainment. Ook is ze werkzaam bij Mr. Luca – Jazz voor Kinderen in de voorstelling Waarom? Daarom! en de voorstelling Een Vensterbank Vol Vergeet Mij Nietjes van stichting Vivendi. Onlangs verving Julia de rol van zuster maria Beyonce in Nonsens van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment.

 

Eerder speelde Julia de rol van Lisa in Voor je 't weet van De Brug musicaltheater.

JASON 

MAARTEN SMEELE

 

Maarten volgde tijdens zijn VWO opleiding al lessen aan de MusicAllFactory en studeerde in 2013 af aan de Fontys Hogeschool, afdeling Muziektheater, in Tilburg.

 

Na zijn opleiding werd hij aangenomen voor de musical Jersey Boys als alternate van de hoofdrol Frankie Valli. Hij was ook te zien in Jeans24 en Musicals Gone Mad. Maarten speelde twee maal de rol van Mark in, de met een musical Award bekroonde, musical Rent in M-Lab in Amsterdam.

bottom of page