top of page

Onze BLogs

Ze zeggen altijd: familie krijg je maar je vrienden kun je zelf kiezen. Maar soms kiezen vrienden jou en mag je alleen maar van geluk spreken dat ze dat hebben gedaan.

Onze derde Vlog

April 07, 2016

Welkom op het youtube kanaal van De Brug Musicaltheater. Dit keer een extra lange VLOG nummer 3! Een kijkje in de repetitieruimte. 

Ordinary Days, te zien van 11 t/m 19 april in de Doelenzaal te Amsterdam. Reserveer snel via: http://bit.ly/ticket-ordinarydays
of bezoek onze website www.debrugmusicaltheater.nl

de brug VLOG #2

March 17, 2016

Welkom op het youtube kanaal van De Brug Musicaltheater. Dit is alweer onze tweede (ookal is ie maar mini) VLOG! Deze keer over het bij elkaar zoeken en verzamelen van ons decor. Wat een feest! Ordinary Days, te zien van 11 t/m 19 april in de Doelenzaal te Amsterdam. Reserveer snel via: http://bit.ly/ticket-ordinarydaysof bezoek onze website www.debrugmusicaltheater.nl vasthoudt...

Onze eerste Vlog.

March 11, 2016

Zie hier, onze eerste echte keuze VLOG! Deze keer laten we zien hoe het eraan toe ging op onze eerste ophaalrepetitie voor de reprise van Ordinary Days. Nu nog zonder Maarten die apart repeteert met Alan. Ordinary Days is te zien van 11 t/m 19 april in de Doelenzaal te Amsterdam. Reserveer snel via: http://bit.ly/ticket-ordinarydaysof bezoek onze website www.debrugmusicaltheater.nl

LADIES AND GENTLEMEN, WE GOT HIM….

March 07, 2016

Na een wekenlang auditietraject, draaiende stoelen en 12 liveshows heeft Nederland zijn nieuwe Jason gekozen….Waar ik zei Nederland, bedoel ik ´De Brug Musicaltheater´ en waar ik de rest zei bedoel ik 2 auditiedagen in een repetitiestudio achter een tafel. Maar daar gaat het natuurlijk allemaal niet om.

Zoek het lekker zelf uit Zonder je Personeel!

February 19, 2016

Grote paniek in ZZP-land. Op 2 februari 2016 ging de Eerste Kamer akkoord met het wetsvoorstel Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA). Met deze wet verdwijnt de oude vertrouwde Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) per 1 mei 2016. Maar lieve mensen van de belastingdienst, wanneer gaan jullie ons, de ZZP’ers zelf, hier eigenlijk eens over inlichten?

Op zoek naar…

February 10, 2023

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan.

Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Voor je ‘t weet ben je blogger

February 08, 2016

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Geef mensen de nodige informatie om verder te gaan.Klik Daar gaan we dan.. we zijn een officiële echte hele echte blog gestart. Spannend! Laten we ons eens voorstellen, wij zijn De Brug. Een groep jonge theatermakers die een weg probeert te zoeken in de grote, boze (en toch stiekem oh zo fijne) stad Amsterdam.hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Please reload

bottom of page